Hall of Gods

Hall of Gods on Net Entertainmentin luomus, videohedelmäpeli, jonka teemana on käytetty mytologiaa muinaisesta Norjasta. Hall of Gods on suosituimpia jackpot-pelejä tällä hetkellä nettikasinoilla.

Yleisestikin, mytologiset ja fantasiapelit ovat nykyään todella suosittuja. Saattaa johtua ehkä siitä, että pelien kautta ihmiset pääsevät irti kiireisestä arjesta, ja kyseiset pelit ovat juuri omiaan tähän. Pelin grafiikka ja äänet ovat myös huippuluokkaa, kuinkas muuten, kun kyseessä on NetEntin peliluomus. Hall of Godsin figuurit ovat mielenkiintoisia ja jännittäviä, pelaaja odottaa jännityksellä, millaiseen kuvioon pelin kela pysähtyy. Pelin värikkäät kuvat jo itsessään houkuttelevat pelaamaan kyseistä peliä.

Jännitystä ja isoja voittoja

Hall of Gods tarjoaa pelaajalle kolme jättipottia, joista isoin voitto on miljoonia euroja. Pelissä on 5 pyörivää kelaa ja 20 voittolinjaa, joka on vakio, eli sitä ei voi itse vaihdella. Minimipanos on 20 senttiä ja maksimi 50 euroa. Peliin sisältyy mini-, midi- ja megajackpot, joista megapotti on miljoonien arvoinen. Mini- sekä midijackpot ovat tuhansien eurojen arvoisia. Ei syytä enää kysyä, miksi kyseinen peli on niin suosittu. Peli sisältää ilmaispyöräytys, eli freespins–toiminnon ja bonuspelin, jonka päävoittona on megajackpot. Jos saat kolme, tai useamman Scatter–merkin rullista, saat mahdolliset voitot kolminkertaisina. Pick Win –bonuspelissä pelaaja pääsee rikkomaan kilpiä, joiden alta paljastuu jokin voittosumma, tai jackpot–merkki. Kolmella samanlaisella merkillä pelaaja voittaa jackpotin tai kyseisen summan. Kaikki kolme jackpottia on mahdollista voittaa kaikilla panostasoilla, joten tarvitset vain roppakaupalla onnea.

Hall of Gods on julkaistu vuonna 2010, ja sen jälkeen on mega jackpotteja voitettu jo useampia. Suurin jackpot on ollut liki 10 miljoonaa euroa, joten miljonääriksi voi päästä viemättä R–kioskille lottokuponkia. Jos haluat kokeilla onnetartasi, ja syöksyä välillä muihin maailmoihin, niin Hall of Gods on juuri oikea peli sinulle. Aktivoi siis onnettaresi ja kokeile Hall of Gods -peliä, kuka tietää, vaikka juuri sinä olisit seuraava miljonääri kyseisessä pelissä.