Wii Sports

Wii pelikonsoli on liikkumis- ja perhepelien edelläkävijä ja Wii Sports onkin varmasti se suosituin koko perheen peli. Tämän pelin parissa saa oikeasti hien nousemaan pintaan, jos vain olet vähääkään kilpailuhenkinen. Peli sisältää viisi urheilulajia: nyrkkeilyn, tenniksen, baseballin, keilaamisen sekä golfin. Tämä peli laittaa vanhemmankin pelaajan yrittämään parastaan ja ylittämään itsensä.

Lajit ovat hauskoja ja helposti pelattavia. Kun huidot Wii-ohjaimella pesäpalloa, tuntuu kuin löisit sitä oikeasti mailan osuessa palloon. Samoin käy osuessa tennis- tai golfpalloon. Peliä voi pelata 1-4 henkeä, joten pääset näyttämään taitosi koko perheelle, mikäli vain ohjaimia löytyy tarpeeksi. Peliä voi pelata myös kaksintaisteluna ja paras parista menee toiselle kierrokselle, jos ohjaimia ei riitä kaikille pelattavaksi yhtä aikaa.

Peli sisältää myös Wii Fitness Test –kuntotestin, jonka avulla saat selville oman Wii Fitness Age –ikäsi. Fitnessikä voi olla 20 tai enemmän. Jos jaksat treenata muutaman kerran viikossa, huomaat että tuloksesi paranee entisestään. Pelissä on myös Wii Fitness Mode, joka näyttää pelaajalle vahvimman osa-alueen, esimerkiksi tasapainon, kestävyyden tai nopeuden. Se näyttää myös osa-alueen, jota täytyy vielä treenata. Wii Sports –peli on järkevämpää ajanvietettä myös lapselle, joka muuten ehkä hakkaisi jotain sotapeliä pleikkarilla. Tässä pelissä saa sykkeen nousemaan ja paineet purettua. Jos olet miettinyt, mitä koko perhe voisi tehdä yhdessä esimerkiksi sadekelillä, niin tässä on oivallinen valinta, josta varmasti kaikki perheenjäsenet innostuvat!