Zumba Fitness

Vihdoinkin on tullut peli niille, jotka mieluummin liikkuvat kuin istuvat ohjain kädessä. Vaikka et muuten välittäisi konsolipeleistä, mutta jos pidät zumbasta liikuntamuotona, et voi olla pitämättä Zumba Fitness -pelistä. Zumba Fitness peliä on tehty Play Station 3:lle, Xbox:ille ja Wii:lle. Jos siis omistat jonkun edellä mainituista konsoleista, ja olet zumbafani, suosittelen kokeilemaan kyseistä peliä lämpimästi. Peli polttaa todella tehokkaasti kaloreita, jos vain liikkeet tehdään kunnolla. Pelin mukana tulee erillinen Zumba Fitness vyö, jonka taskuun Move-liikeohjain laitetaan. Sitten vain tanssitossut jalkaan ja zumbaamaan!

Zumba Fitness -pelinä

Zumba Fitness sisältää yhdeksän erilaista tanssityyliä, on salsa, cumbia, merengue, hip hop, reggaeton, calypso, rumba, mambo ja flamenco. Eli kaikille löytyy varmasti mieluinen tyyli. Peli sisältää yli 30 Zumba–harjoitusta, itsensä pelin luojan Beto Perezin ja muiden julkkisohjaajien kehittäminä. Parasta tässä pelissä on se, että huomaat tuloksia todella nopeasti, jos treenaat esimerkiksi kolme kertaa viikossa tunnin ajan. Lanteen pyöritys ja keskivartalon liikkeet vaikuttavat todella tehokkaasti, ja polttavat rasvaa vyötärön alueelta. Pelin musiikki on niin mukaansatempaavaa, että pääset parempaan kuntoon ihan huomaamattasi.

Haasta itsesi Zumba Fitness:illä

Zumba-pelissä on myös harjoituskalenteritoiminto, jolla voit suunnitella esimerkiksi tanssitreenit koko viikolle. Voit laatia omaan aikatauluusi sopivan ohjelman, tai valita valmiin harjoitusohjelman. Voit seurata päiväkirjaosiossa harjoituksiin käytettyä aikaa ja painonpudotusta, ainakin PS 3:lla. Pelistä löytyy ohjelmia sekä aloittelijoille, että kokeneemmille zumbaajille, tämä peli tulee haastamaan sinut olitpa sitten miten hyvä tahansa. Zumba Fitnessiä ei todellakaan tarvitse treenata yksin, sillä voit haastaa kaverisi myös mukaan, jos omistat toisen zumbavyön ja ohjaimen. Pelin ohjelma antaa pisteitä suorituksesta, joten taistelu zumbamestarin tittelistä voi alkaa!